Discography / Тави

2012 Da Disco Clownz from Hell (4LP) – Pt 2 – Da Remixez

По случай своя юбилей Da Small Tragoediaz събират на един носител най-доброто от ремиксите, направени им през последните години от изтъкнати диджеи-експериментатори в България и Източна Европа. В този опус ще намерите поне осемдесет стила електронна музика, умерени (но ударни) дози метъл, хипхоп, фънк и алтърнатив, както и брутално неуважение към жанровите рамки.

2012 Da Disco Clownz from Hell (4LP) – Pt 1 – Da Songz

По случай 20-годишнината от основаването си Da Small Tragoediaz събират най-доброто от своите песни от 2001 година насам в нечувано досега пътешествие през историята на рок и денс музиката. Тук ще чуете много рок, метъл, индъстриъл и готик, но и авангарден етно-индъстриъл експеримент (Mak’em Cry). Внимавайте и за юбилейната концертна версия на R’N'R of Death.

2011 Da Veri BEAST (LP)

Инструментален бъркоч от най-доброто на DST до 2011, смесено от DJ Gr00vy – безпрецедентен микс от тежък рок, електронна музика, модерен траш, индъстриъл, фънк, хип-хоп и, на места, дарк-готик ембиънт, при това симфоничен. Някои издания заявиха: “Това е денс музика, направена от метълисти, за да могат на нея да танцуват метълисти!” Естествено, тази квалификация е твърде повърхностна, за да обрисува дълбочината на въпросното мегаиздание.

2004 Frankenstein/Da Deuce doesn’t Believe… (LP)

Малко преди средата на десетилетието Шестата DST формация, която всъщност е дует на Frank и Stein, събира своите няколко записани студийно песни, инструментали и ремикси в това епично показно върху хипхопа и брейкбийта. След този албум, в който Трагедиите дават гръб на всякакви рок структури и схеми, ъндърграунд музиката в България вече няма да е същата.

2001 What’s Up? (LP)

Най-шантавите парчета на Трагедиите от основаването им до формирането на DST6 – в единствения им албум, дистрибутиран легално от музикална компания (Wizard), а не пиратски от самите тях. Това е и причината въпросният бисер на европейската постмодерна експериментална музика да е най-слабо продаваното издание на Da Small Tragoediaz. През 2011 година групата прави собствен съкратен ре-рилийз с променен траклист.

1996 Da Birth of Tragoedia (EP)

Самиздат с няколко сравнително висококачествени дарк електро и прогресив пънк дема на DST, записани 100 процента дигитално от втория (най-дълго просъществувалия и най-стабилен по отношение на концепцията) състав на формацията в годините между 1993 и 1995. Аудокасетата, произведена най-вече за медиите, е изчерпана преди столетие и половина, но днес редкият сингъл се предлага в ремастерирана версия на компакт диск.

Back 2 DA DST BAND / Обратно към ПАСМИНАТА DST


OFFICIAL WEB SITE OF DA SMALL STRAGOEDIAZ
®©2012 This website is created by Maslev & Manolov and edited by Manolov.
Този сайт е направен по дизайн на Маслев и Манолов и под редакцията на Манолов.